dimecres, 13 de juliol del 2011

Practicant amb la tinta

Desprès del meu "fracàs" (espero que temporal) amb el Photoshop vaig decidir fer dibuixos per practicar amb l'entintat. Per a això vaig escollir un de senzill (el cartell de Wanted de Luffy) i un una mica més complicat però que tenia ganes de fer (Medusa de Soul Eater).

Aquí hi ha el resultat:

Cartell de "Wanted" d'en Luffy, One piece.

1. Primer l'esboç amb llapis. L'única dificultat va ser dibuixar les lletres (estem tant acostumats a utilitzar lletres d'ordinador!).

2. Desprès repasar-ho amb tinta i omplir els trossos de negre amb pinzell.
Aquí m'agradaria explicar com estic posant la tinta (tot i que no conec massa els noms tècnics).
Utilitzo un mètode una mica tradicional que és amb ploma (i plomí) i tinta negra xina. He intentat buscar en Internet, i només he trobat aquest post que explica una mica: Dibujo entintado con plumín.
Els dos primers dibuixos, vaig utilitzar un plomí similar al de la ploma estilográfica que és el que em van recomenar en una botiga de belles arts de Castelló, però aquest no m'anava massa bé i el traç no era massa bo així que vaig anar a una altra botiga aquí en Barna i em van recomenar utilitzar un plomí més petit i prim (un altre dia posaré fotos dels meus materials). Encara no ho domino del tot, però m'agrada.

3. Esborrar el llapis, escanejar i netejar alguna impuresa al Photoshop (molt poquet) i aquí teniu el resultat final.

Medusa, la dolenta de Soul Eater

1. L'esborrany en llapis. El repte més gran era la perspectiva i les mans. Dibuixar mans és el meu malson.

2. Entintar-lo. Primer no vaig pintar el vestit negre (per mandra). Normalment els trossos grans els faig amb pinzell.

3. Entintar part II, omplint el vestit de negre. L'efecte és més guai, però perdo sempre definició i parts del dibuix que queden amagades (com la marca de la serp).



4. Resultat final:He de practicar molt més!!

Continuarà...

1 comentari: